Duurzaam en functioneel

Weg- en waterbouw

De kracht van cortenstaal zien we terug in de weg- en waterbouw. Hier wordt cortenstaal steeds meer gebruikt, omdat het materiaal praktisch is, lang mee gaat en duurzaam is. 

Onderhoudsvrij

In de weg- en waterbouw is het belangrijk om met zo veel mogelijk onderhoudsvrije materialen te werken. Het is immers veel werk om iedere vijf jaar alle materialen in de weg- en waterbouw te moeten vervangen. Met cortenstaal is dit niet nodig. Waar kaderanden normaal gesproken om de 5 jaar geschilderd moeten worden om de kwaliteit te waarborgen, gaat cortenstaal jarenlang mee zonder dat er onderhoud nodig is. 

Betrouwbaar materiaal

In de weg- en waterbouw is het belangrijk dat de materialen die gebruikt worden degelijk en betrouwbaar zijn. CortenstaalDirect maakt graag gebruik van cortenstaal in de weg- en waterbouw, omdat dit materiaal betrouwbaar is. Cortenstaal gaat jarenlang mee en roest niet door, waardoor het ook in combinatie met water een uitstekend materiaal is om te gebruiken. 

Snel en persoonlijk

Bij CortenstaalDirect streven we naar een persoonlijke en snelle service. We voorzien u graag van gedegen advies en denken met u mee. Onze vakmensen staan voor u klaar!

 

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u weten wat CortenstaalDirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier