Kunst om lang van te genieten

Kunstwerken

Cortenstaal is bij uitstek geschikt materiaal om kunstwerken mee te maken. Doordat het materiaal, nadat het kort is aangeroest, niet verder doorroest, kan een kunstwerk van cortenstaal buiten blijven staan en zijn kwaliteit behouden. Het materiaal is daarom ook zeer geliefd bij kunstenaars. 

Esthetisch

Wij werken graag samen met kunstenaars, want met de combinatie van kunst en cortenstaal is de cirkel rond. Een kunstwerk vraagt om mooi en esthetisch materiaal, en cortenstaal is met de unieke roestkleur een prachtig materiaal om mee te werken. Bovendien is cortenstaal een omgevingsvriendelijk materiaal, omdat de kleur van het materiaal prachtig combineert met de kleuren van buiten. 

Kunst voor de lange termijn

Cortenstaal is een duurzaam materiaal. Doordat cortenstaal niet doorroest, kan een kunstwerk dat van cortenstaal gemaakt is jarenlang buiten staan zonder er minder mooi op te worden. Het laten maken of bewerken van een kunstwerk is vaak een flinke investering, maar door het gebruik van cortenstaal is dit een investering op de lange termijn. 

Snel en persoonlijk

Bij CortenstaalDirect streven we naar een persoonlijke en snelle service. We voorzien u graag van gedegen advies en denken met u mee. Onze vakmensen staan voor u klaar! 

 

 

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u weten wat CortenstaalDirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier