DUURZAAM EN FUNCTIONEEL

Tuin en landschap

Cortenstaal wordt veel gebruikt in tuinen en landschappen. Het materiaal leent zich uitstekend voor gebruik in buitenruimtes zoals parken, en kan bovendien goed tegen weersomstandigheden als regen en kou.

Bestand tegen buiten

Wanneer er materiaal wordt gebruikt in parken, of in natuurgebieden, dan zijn er twee belangrijke factoren die meespelen. Het materiaal moet niet afdoen aan de schoonheid van de locatie, en het materiaal moet bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Cortenstaal voldoet aan deze twee voorwaarden, en wordt daarom voor veel verschillende doeleinden gebruikt in parken, tuinen en landschappen. 

Veelzijdig

Cortenstaal is een veelzijdig materiaal dat voor veel doeleinden gebruikt kan worden. In Nederland zijn er veel voorbeelden te noemen van het gebruik van cortenstaal in tuinen en landschappen, zoals uitkijktorens die gemaakt zijn van cortenstaal, kantopsluitingen van cortenstaal en bijvoorbeeld kantborders voor perken. 

Snel en persoonlijk

Bij CortenstaalDirect streven we naar een persoonlijke en snelle service. We voorzien u graag van gedegen advies en denken met u mee. Onze vakmensen staan voor u klaar! 

 

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u weten wat CortenstaalDirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier