Een lange levensduur voor machines

Industrie

Het materiaal cortenstaal wordt veel gebruikt in de industrie. Steeds meer bedrijven zien de meerwaarde van cortenstaal in, omdat het materiaal niet doorroest en daardoor ook lang mee gaat. CortenstaalDirect vervaardigt machineonderdelen van cortenstaal voor de industrie, om machines op eenvoudige wijze langer mee te laten gaan. 

Langere levensduur

Roest is de grootste vijand van machines. Wanneer de beplating van uw machine doorroest, zult u de volledige beplating – of misschien zelfs de volledige machine – moeten vervangen. Bij cortenstaal hoeft dit niet. Raakt uw machine tijdens het werken beschadigd aan het plaatwerk? Het cortenstaal roest slechts kort, en stopt daarna met roesten, waardoor het plaatwerk niet vervangen hoeft te worden. Zo heeft niet alleen de coating, maar ook de machine zelf een langere levensduur. 

Industrie-proof

Apparaten en machines die in de industrie gebruikt worden, zijn vaak erg kwetsbaar voor roestvorming en erosie. Omdat machines intensief gebruikt worden, vinden wij dat deze machines voorzien moeten zijn van materiaal dat dat intensieve gebruik goed aankan. Cortenstaal is daarom het ideale materiaal voor industriële toepassingen. 

Snel en persoonlijk

Bij CortenstaalDirect streven we naar een persoonlijke en snelle service. We voorzien u graag van gedegen advies en denken met u mee. Onze vakmensen staan voor u klaar! 

 

Contact

Heeft u een vraag, of wilt u weten wat CortenstaalDirect voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier