Wij zijn CortenstaalDirect.

Over ons

Welkom bij CortenstaalDirect! Wij zijn dé expert op het gebied van cortenstaal. Wij bewerken en produceren producten van cortenstaal voor de kunstsector, tuinen en landschappen en de weg- en waterbouw en de industrie. Wij produceren in eigen beheer en vinden het belangrijk om onze klanten te voorzien van persoonlijke service. Kunnen wij u helpen? Wij gaan graag aan de slag! 

Dé duurzame oplossing

Cortenstaal is dé materiaalsoort van de toekomst. Doordat cortenstaal kort aanroest en daarna stopt met roesten, gaat het veel langer mee dan staalsoorten die doorroesten. Cortenstaal is dankzij deze eigenschap geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Bovendien is het materiaal duurzaam, omdat het niet snel vervangen hoeft te worden. Zo investeren we met het gebruik van dit materiaal in een betere wereld. 

Mooi en uniek

Cortenstaal is een uniek materiaal. Het staat bekend om haar roestbruine kleur en is zeer geliefd bij architecten en kunstenaars vanwege de duurzame eigenschappen en de hoge esthetische waarde. Dit maakt cortenstaal tot een mooi en uniek materiaal dat uitstekend tot zijn recht komt in publieke ruimtes, voor gebruik als kunstwerk en voor praktische doeleinden in de industrie of de weg- en waterbouw.

Oneindig veel bewerkingsmogelijkheden

Met cortenstaal kunnen wij alle kanten op, en daarom kunt u ook alle kanten op met ons. Of het nu gaat om hekwerken, uitkijktorens, de deksloof voor de kop van een damwand of een kunstwerk... de bewerkingsmogelijkheden van cortenstaal zijn eindeloos. CortenstaalDirect werkt met een team van vakmensen die allemaal verstand hebben van dit materiaal. Wij kunnen dus alle kanten op – u hoeft ons alleen de richting te wijzen. 

Contact

 

Bij CortenstaalDirect streven we naar een persoonlijke en snelle service. Daarom vinden we het ook belangrijk om uw vraag met aandacht te beantwoorden. Stel uw vraag via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 
 

Contactformulier